Доставка авто з США
-
Alex_Indigo
Доставка авто з США
Доброго дня. Наша компанія Indigo Cars пропонує купівлю та доставку авто з аукціонів США. Ми можемо купити для Вас будь яке авто, зробити всі документи, такі як BoS, For parts only, та надіслати до комфортного для Вас порту. Якщо в Вас будуть питання, можете звератись, я Вам розповім деталі. На ринку Америки ми з 2014 року. Маємо ліцензію діллера, свої склади, кваліфікованний персонал.
Indigo Cars – Міжнародна логістична компанія, пропонуємо імпорт автомобілів у будь-яку точку світу.
Re: Доставка авто з США
Alex_Indigo писав: ↑Чет листопада 14, 2024 1:49 pm Доброго дня. Наша компанія Indigo Cars пропонує купівлю та доставку авто з аукціонів США. Ми можемо купити для Вас будь яке авто з дизельним чи електродвигуном, зробити всі документи, такі як BoS, For parts only, та надіслати до комфортного для Вас порту. Якщо в Вас будуть питання, можете звератись, я Вам розповім деталі. На ринку Америки ми з 2014 року. Маємо ліцензію діллера, свої склади, кваліфікованний персонал.
Скиньте які авто ви можете привезти за 12-15к доларів. Я думаю всім читачам було б цікаво. Тоді ми могли б оцінити що і як.
Розглядая такі апарати:
1. Ford Focus (2012–2018, бензин, 2.0L) міцна підвіска, простий двигун, дешево у ремонті
2. Chevrolet Cruze (2013–2016, 1.8 бензин атмосферний) надійна класична коробка, двигун не проблемний
3. Chevrolet Malibu (2012–2015, 2.4 бензин) надійний атмосферник
4. Ford Fusion (2013–2016, 2.5 бензин) атмосферний двигун Duratec, гідротрансформатор
5. Dodge Dart (2013–2016, 2.0 або 2.4 бензин) незвичний дизайн
6. Buick Verano (2012–2016, 2.4 бензин) це як Cruze, але преміальніший — тиха, зручна, проста